MENU
Powrót do strony głownej
Wszystkie tytuły   |   Nowości   |   Polecamy   |   Promocje   |   Zapowiedzi

WYSZUKIWARKA

 
wpisz szukaną frazę i wybierz obszar poszukiwańSzukaj w:               
Blue 2 newBlue 1 newBlue 3 new

Informacje

Herbata - przewodnik

Herbata - przewodnik

Kategorie:

Cena katalogowa: 19.90 zł
Cena promocyjna: 14.93 zł
Nakład wyczerpany

Jak mawiał Henry James: Mało jest w życiu chwil przyjemniejszych od tych poświęconych na ceremonię zwaną popołudniową herbatą. Warto zatem wiedzieć więcej o tym niezwykłym napoju, o którym często tak niewiele wiemy, choć towarzyszy nam co dnia. Książka ta zawiera zarówno informacje ogólne, jak i praktyczne dotyczące herbaty. Poznajemy najważniejsze rejony upraw, obyczaje i ciekawostki związane z herbatą, wiele interesujących gatunków, dowiadujemy się o tym, co zawiera herbata i jakie są jej właściwości zdrowotne. Niezwykle przydatne okażą się z pewnością praktyczne wskazówki dotyczące przechowywania i przygotowywania herbaty. Wygodna i przejrzysta forma przewodnika ułatwi korzystanie z podanych informacji.

Mamy zatem nadzieję, że tak, jak herbatę pije się, aby zapomnieć o zgiełku świata (T'hien Yiheng), również ta lektura pozwoli Państwu oderwać się od szalonego tempa współczesności.


Szczegóły książki:
Ilość stron:72
Format:145 x 205 mm
Oprawa:twarda
ISBN:978-83-7415-083-5
EAN:9788374150835
Waga:230 g
Spis treści (txt):Zobacz spis treści
Fragment ksiązki (pdf):Zobacz fragment książki

Książki o podobnej tematyce:

Konrad Niklewicz
Fabrykacya win owocowych i miodów

Prezentowany reprint to jedna z pierwszych książek, dotyczących wyrobu win owocowych i miodów, wydanych na ziemiach polskich. Jej autorem...
15.90 zł
11.93 zł

Agata Zarębska, Izabella Borowska
Łódzka kuchnia czterech kultur - The Lodz Cuisine of Four Cultures

Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym styka...
39.90 zł
29.93 zł

Agata Zarębska, Izabella Borowska
Łódzka kuchnia regionalna - Lodz regional cuisine

Łódzka kuchnia regionalna to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Au...
39.90 zł
29.93 zł



Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili również:

Artur Rumpel
Religie w Polsce

 Wbrew powszechnie przyjętej opinii, wyznaniowa mapa Polski jest bardzo różnorodna i warto tę cechę poznać. Książka „Relig...
59.90 zł
44.93 zł

Sue Johanson
Porozmawiajmy o seksie. Sue Johanson odpowiada na pytania telewidzów

Sue Johanson (ur. 1946) to autorka jednego z najpopularniejszych programów telewizyjnych w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie Talk Sex with Su...
29.90 zł
22.43 zł

Mieczysław Orłowicz
Przewodnik po Europie - Europa środkowa i wschodnia (reprint z 1914 roku)- egzemplarz uszkodzony

  <egzemplarze ze zwrotów - lekko uszkodzone>     Przewodnik po Europie dra Mieczysława Orłowicza jest jednym ...
36.90 zł
27.68 zł

Książka nie na sprzedaż
Dorota Kaczmarek, Jacek Makowski
Oberstufe Testbuch (C2) - 4 Übungstests mit integriertem Lösungsschlüssel und

Pierwszy na polskim rynku zestaw testów przygotowujący do uzyskania prestiżowego i honorowanego na całym świecie certyfikatu językowego...
25.90 zł
19.43 zł

Nakład wyczerpany
Aleksandra Tarkowska
Gdynia między wojnami. Opowieść o narodzinach i życiu miasta 1918-1939

  Gdynia między wojnami ukazuje miasto w okresie jego narodzin i najbardziej dynamicznego rozwoju, kiedy to w ciągu zaledwie dwudziestu ...
79.90 zł
59.93 zł

×

Proszę się zalogować.

email:
hasło:

Zalogowanie oznacza akceptację regulaminu oraz Polityki Ochrony Prywatności (RODO) w jego obecnym brzmieniu.


Nie pamiętasz hasła?
Nie masz jeszcze konta?