Nasza strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi zgodnie Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

X
×

Proszę się zalogować.

email:
hasło:

Zalogowanie oznacza akceptację regulaminu w jego obecnym brzmieniu.


Nie pamiętasz hasła?
Nie masz jeszcze konta?
Powrót do strony głownej
Strona główna Wszystkie tytuły   |   Nowości   |   Polecamy   |   Promocje   |   Zapowiedzi

Wyszukiwarka

 
wpisz szukaną frazę i wybierz obszar poszukiwańSzukaj w:               

Blue 3 newBlue 2 newBlue 1 new
Kategorie

Usługi wydawnicze
i poligraficzne

Informacje

Kontakt
biuro@km.com.pl
42 632 78 61, 42 630 71 17, 602 34 98 02
604 600 800 (codziennie 8-22, także sms)
42 632 78 61, 42 630 71 17
4147954
Kontakt on-line Napisz do nas... Wyślij
ksiezymlyn

Newsletter

Twój adres e-mail:
Prosze wpisać kod pocztowy:
Wyrażam zgodę na przesyłanie Newslettera przez Księży Młyn Dom Wydawniczy. W każdej chwili mogę zrezygnować z jego otrzymywania

Informacje




Autor: Agata Zarębska, Izabella Borowska,
Tytuł:

Łódzka kuchnia regionalna

Kategoria:

Cena katalogowa: 39.90 zł
Cena promocyjna: 31.92 zł

Łódzka kuchnia regionalna to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną wyprawę po smakach regionu. Tym razem wyruszają poza granice ziemi obiecanej – do miasteczek i wsi, w których na co dzień pielęgnuje się kulinarne dziedzictwo, produkując i wytwarzając tradycyjne przysmaki w sposób niezmieniony od dziesięcioleci.

Poznajcie regionalne produkty, z których słynie województwo łódzkie, i zobaczcie, jak niezwykłe potrawy można z nich przygotować. Pomogą w tym szefowie kuchni najlepszych restauracji w regionie, którzy z produktów często zapomnianych lub pomijanych w codziennym gotowaniu przyrządzili dania, które skradną wasze podniebienia. Sprawdźcie, jak wspaniale może smakować prosta wodzianka, dowiedzcie się, czym jest trzepka i przekonajcie się, że nawet zwykły chrzan może stać się gwiazdą obiadu.

Książka prezentuje blisko 30 przepisów na dania przyrządzone z produktów wytwarzanych tradycyjnie w województwie łódzkim. To nowoczesne, ciekawe propozycje, które pozwolą wam na nowo odkryć kulinarne bogactwo regionu.
 

Książkę polecają:

 

 

 

Szczegóły książki:
Ilość stron:108
Format:205 x 270
Oprawa:twarda
ISBN:978-83-7729-368-3
EAN:9788377293683
Waga:700 g

Książki o podobnej tematyce:

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili również:


Facebook

Bestseller